Контакти:

tarta z truskawkami 6

Простий тарт із вершками та полуницею

Простий пиріг з вершками та полуницею.

Складний рівень: помірно складно приготувати

Час підготовки: 20 мінімальна підготовка +60 хв у холодильнику + 45 хвилин у духовці

Порція для: інгредієнтів було достатньо 2 невеликі тарталетки діаметром 11 см. і один великий діаметром 26 див.

Список покупок:

Нижній:

  • борошно пшеничне здобне – 250 г (близько 2 склянок)
  • вершкове масло (мін. 82% жирності) – 150 г (кубик)
  • цукор – 3 столові ложки
  • яйце – 1 штука
  • дрібка солі

Крем:

  • сир маскарпоне – 250 г
  • згущене молоко з цукром (наприклад, консервоване) – 250 мл (приблизно 1 склянка)
  • яйця – 2 штуки

+ фрукти – полуниця, малина, чорниця, що хочете

  1. Борошно Просіяти у велику миску і додати нарізані кубиками олія, цукор і дрібка солі. Розтираємо його руками до суміші пісочного тіста. Ми додаємо яйце і продовжуємо змішувати. Сформуйте кулю, розплющіть її на папері для випічки і поставте в холодильник на годину.
  2. Діставши, розкотіть тісто до товщини приблизно 1/2 см (можна присипати мукою, щоб не прилипло). Виливаємо тісто у форму, притискаючи борти, і знову ставимо в холодильник, поки духовка розігрівається (до 190 градусів).
  3. Перед випіканням накрийте пиріг алюмінієвою фольгою і додайте що-небудь зверху, наприклад, яблука, моркву, що розрізають навпіл, і т. д. Альтернативно ви можете наколоти тісто вилкою, щоб воно не піднімалося.
  4. Випікати 15 хвилин -> потім 12 хвилин без фольги та яблук -> і потім ще 12 хвилин з кремом (див. наступний пункт).
  5. Робимо крем, просто змішавши маскарпоне, згущене молоко та яйця. Готовий крем полити торт, як зазначено вище

Тарт із полуницею

Тарт із полуницею
консистенція тесту на першому етапі.
Тарт із полуницею
…і на другому етапі:)
Тарт із полуницею
заключна фаза
Тарт із полуницею
Ми проколюємо тісто, щоб воно не піднімалося під час випічки, хоча, на мій погляд, набагато краще обтяжити тісто, наприклад, з яблуками.
Тарт із полуницею
пиріг, наповнений до країв кремом
Тарт із полуницею
Фотографувати треба якнайшвидше, адже таке диво швидко зникає.

Тарт із полуницею

Тарт із полуницею

Короткий зміст: після такої порції соковитих фотографій коментар, напевно, зайвий :).


Автор Страви: “Simplicite”

Залишити відповідь