Контакти:

truskawki koglu moglu 1

Полуниця, запечена в горщику

Полуниця запечена в горщику.

Складний рівень: легкий

Час підготовки: Прибл. 20 хв.

Порція для: 2 людини

Для приготування нам знадобиться:

  • полуниця – приблизно 3 жмені
  • жовтки – 3 штуки
  • коричневий цукор (бажано дрібний) – 3 столові ложки
  • ванільний цукор – 1/4 чайної ложки
  • дрібка солі
  1. Помив і почистив полуниця викладіть на дно неглибокого жароміцного посуду.
  2. Яєчні жовтки, коричневий та ванільний цукор разом з дрібка солі розтерти до однорідного та світлого стану (зрештою цукор не повинен натиратися). РЕДАКТУВАННЯ: жовтки та цукор були подрібнені вручну за допомогою дерев’яного млина (я поняття не маю, як це професійно називається :)). З міксером це не вийде.
  3. Розігрійте духовку до 185 градусів.
  4. Полити полуницю глазур’ю, при запіканні вона підніметься, тому не перестарайтеся з кількістю. Маса повинна покривати полуницю щонайменше так, як показано на картинках нижче.
  5. Випікайте близько 10 хвилин або поки верх не підрум’яниться.

полуниця, запечена в горщику

полуниця, запечена в горщику

полуниця, запечена в горщику

полуниця, запечена в горщику

полуниця, запечена в горщику

полуниця, запечена в горщику

полуниця, запечена в горщику

Короткий зміст: смачний, супер солодкий десерт, так що не перестарайтеся з кількістю коглу-моглу на порцію. Найсмачніше – це хрумка пінка зверху. Також ідеальний у варіанті без випічки;).


Автор Страви: “Simplicite”

Залишити відповідь