Контакти:

pasta makrela 10

Паштет із скумбрії, сніданок у двох варіантах

Паста зі скумбрії, сніданок у двох варіантах.

Складний рівень: легкий

Час підготовки: близько 15 хвилин

Порція для: 2 людини

Для приготування нам знадобиться:

  • копчена скумбрія – приблизно 300-400 грам
  • яйця круто (варити близько 10 хвилин у підсоленій воді) – 3 шт.
  • маринований огірок – 3 середні штуки
  • майонез – 1 столова ложка з гіркою
  • хрін – 3 чайні ложки (за бажанням)
  • цибуля – половина (за бажанням)
  • лимон (за бажанням)
  • сіль і перець

паста зі скумбрії

паста зі скумбрії

Цей паштет із копченої скумбрії – рецепт моєї мами. Це одна з небагатьох речей, які я можу робити на кухні. Звичайно, ММ не був би самим собою, якби не додав у рецепт кілька копійок. І так, паста у нашому будинку буває у двох варіантах. Мені подобається базовий варіант (скумбрія+яйця+огірки+майонез+сіль, перець до смаку). ММ завжди додає до основного варіанту хрін, цибулю, лимон і, жах, поливає все це кетчупом.

  1. Очистіть скумбрію від кісток і наріжте її, додайте дрібно|мілко| нарізані яйця, майонез, приправте сіллю|соль| і перцем.
  2. За бажанням – до готової пасти додайте хрін, дрібно нарізану цибулю, залийте окропом і посипте лимоном.

паста зі скумбрії

паста зі скумбрії

паста зі скумбрії

паста зі скумбрії

Короткий зміст: швидкий і смачний сніданок, якщо хочете, можете додати зелену цибулю, кукурудзу, петрушку, зелену цибулю або будь-що. Разом із цільнозерновим хлібом це ідеальний сніданок, особливо в цю пору року, коли процвітають бактерії та віруси. У скумбрії містяться Омега-кислоти та багато селену – який нам дуже потрібний.

паста зі скумбрії


Автор Страви: “Simplicite”

Залишити відповідь