Контакти:

domowy burger 4

Невеликий розмір, великий смак. Рецепт найсмачніших бургерів.

Найкращі домашні бургери.

Складний рівень: легкий

Час підготовки: близько 30 хвилин

Порція для: 2 людини

Для приготування нам знадобиться:

  • яловичина – обов’язково хорошої якості, я готувала котлети з… тартаром 🙂 і вийшло чудово – пішло близько 300 грам
  • булочки для гамбургерів або просто роли Кайзер
  • чеддер
  • цибуля
  • корнішони
  • часник
  • морська сіль
  • яйце
  • латук
  • перець
  • масло
  • гірчиця
  • кетчуп

рецепт бургера

  1. Половину середньої цибулини наріжте кубиками та обсмажте на сковороді з оливковою олією (приблизно 1-2 столові ложки).
  2. Додайте|добавляйте|
  3. Нагрійте сковороду-гриль на середньому вогні і злегка збризкайте її оливковою олією. Формуємо котлети, особисто я не люблю товсті, тому формую котлети розміром з рулет і завтовшки близько 1 см, тобто. максимально плоскі:) (т. е. котлети роблю – прим. до. – а вони завжди занадто товсті, тому максимально розплющу їх, щоб відповідати високим вимогам ММ:).
  4. Викладіть котлету на сковороду і обсмажуйте близько 2-3 хвилин з одного боку, потім переверніть, покладіть на неї скибочку сиру і смажте ще 3 хвилини, цього вистачить для отримання потрібної консистенції сиру.
  5. У цей же час на сковороду поруч із котлетою покладіть розрізаний навпіл і злегка збризканий оливковою олією хліб, поки він не підрум’яниться.
  6. Після обсмажування, підрум’янювання і т. д. нижню частину булочки намажте тонким шаром гострою (якщо хочете) гірчицею, додайте лист салату, котлету з плавленим сиром, кілька скибочок огірка, цибулю і солідну порцію гущі, кетчуп, що повільно ллється :).

рецепт бургера

криваво-червоний та соковитий тартар 🙂

рецепт бургера

По 3 хвилини з кожного боку достатньо, щоб тартар перетворився на головний інгредієнт домашнього бургера.

рецепт бургера

Короткий зміст: Бургер необхідно проткнути зубочисткою, поставити на задній план американський прапор і при вживанні випити холодну колу, співаючи американський гімн. Тільки тоді вони будуть найсмачнішими! Насправді це найкращий бургер, який я коли-небудь їв (і я теж – прим. до), нескладний, простий та швидкий у приготуванні. Жодні волани. Найголовніше – якісні інгредієнти, особливо яловичина, але, на жаль, знайти її непросто. Треба визнати, що варіант із тартаром спрацював на 100%, хоча це був тартар із Соколова;). Мода на бургери поступово згасає, але домашній бургер – зовсім інше!


Автор Страви: “Simplicite”

Залишити відповідь