Контакти:

duszona piers kurczaka 11

Корисна вечеря: тушковані рулети з курячої грудки з начинкою з сиру та петрушки

Тушені рулетики з курячої грудки з начинкою із сиру та петрушки.

Складний рівень: легкий

Час підготовки: Прибл. 45 хв.

Порція для: 2 людини

Для приготування нам знадобиться:

  • філе курячої грудки – 2 шт.
  • петрушка – 3 столові ложки дрібно нарізаної
  • копчений сир – близько 70 г
  • морква – 2 штуки, велика
  • картопля – 4 штуки, великі
  • топлене масло (можна просте) – 1 столова ложка
  • часниковий порошок – 1,5 чайні ложки
  • мелений гострий перець – 3/4 чайної ложки
  • сіль і перець
  1. Поставте велику каструлю на плиту і додайте ложку. маслостолова ложка подрібнених петрушкапора року підошва і перець і увімкніть його на досить низькій потужності.
  2. Коли масло розтане, додайте нарізане досить товстими скибочками вершкове масло. морква і залити все це водою так, щоб морква була покрита, готувати під кришкою близько 15 хвилин|мінути|.
  3. В цей час філе очищаємо його від плівок і т. д., миємо, обсушуємо паперовим рушником і акуратно мені до товщини приблизно з долоню, намагаючись не зробити дірок.
  4. Так підготовлено філе сезон зсередини часник, гострий перець і підошва і перець.
  5. На приправлену сторону викладіть нарізаний смужками сир (як на фото нижче) і посипте філе однією столовою ложкою. петрушка.
  6. Згорніть усе, щоб щільно закрити вміст, і закріпіть цей ефект зубочистками, посоліть і поперчіть зовні.
  7. Картопля очистіть і наріжте товстими кубиками.
  8. Через раніше згадані 15 хвилин додайте в каструлю картопля і покладіть зверху філе (воно має бути приготовлене на пару, тому не дозволяйте плавати у воді). Варіть все на повільному вогні, поки картопля не стане м’якою, приблизно 15-20 хвилин.

тушкована грудка, фарширована сиром та петрушкою

тушкована грудка, фарширована сиром та петрушкою

тушкована грудка, фарширована сиром та петрушкою

тушкована грудка, фарширована сиром та петрушкою

тушкована грудка, фарширована сиром та петрушкою
Ну, майстерність прокатки – це не…
тушкована грудка, фарширована сиром та петрушкою
Овочі нарізайте досить товсто, щоб вони не стали кашоподібними.
тушкована куряча грудка_7
Як я вже згадував раніше, помістіть грудки поверх рідини, поверх моркви.
тушкована грудка, фарширована сиром та петрушкою
Особисто я вважаю, що варена куряча грудка не вражає своїм зовнішнім виглядом, але гарантую, що смачніша вона набагато краща.

Короткий зміст: Набір ідеально підходить для всіх, хто цінує користь для здоров’я від приготування страв на парі без смаження. Важливо герметично запечатувати вміст філе, у випадку з однією з грудок це не вийшло і в результаті я отримала сирні овочі :). Смачного!


Автор Страви: “Simplicite”

Залишити відповідь